BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Reveal Trailer για το Call of Duty: Modern Warfare II

Οι Activision και Infinity Ward συνεχίζουν να δίνουν πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty. Αυτή τη φορά έδωσαν στη κυκλοφορία ένα αποκαλυπτικό reveal trailer καθώς και τις πρώτες λεπτομέρειες για το Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του τίτλου σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam και Battle.net η οποία θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Η περιγραφή του τίτλου έχει ως εξής: “Το Call of Duty: Modern Warfare II, η συνέχεια του blockbuster του 2019 Call of Duty: Modern Warfare, θα είναι το πιο φιλόδοξο και καινοτόμο Call of Duty μέχρι σήμερα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το franchise. Η τεχνολογία επόμενης γενιάς και το gameplay συνδυάζονται στο πιο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο παιχνίδι της σειράς. Πολεμήστε μαζί με την Task Force 141, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο single player κομμάτι του τίτλου, είτε μόνοι είτε με κάποιον φίλο σας και αναμετρηθείτε online με παίκτες σε όλο τον κόσμο, στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού”.

Το κομμάτι του Warzone στο νέο Call of Duty θα έχει την προσθήκη ενός εντελώς νέου χάρτη σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράστηκε με το κοινό η Infinity Ward. Το Warzone 2.0 θα καταφτάσει «αργότερα μέσα στο έτος». Διαθέτοντας “μια νέα λειτουργία sandbox και έναν εξ ολοκλήρου νέου χάρτη”, το Warzone 2.0 θα είναι διαθέσιμο για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσω Battle.net και Steam.

Τέλος, η Infinity Ward, έκανε γνωστό πως η Open Beta του Call of Duty: Modern Warfare II θα είναι δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, με τους παίκτες που θα προπαραγγείλουν τον τίτλο να αποκτούν πρόωρη πρόσβαση για να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο.






Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια