BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Deliver Us Mars

Οι KeokeN Interactive και Frontier Foundry έκαναν γνωστό πως το επερχόμενο Deliver Us Mars θα κυκλοφορήσει στις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου.

Πρόκειται για το sequel του Deliver Us The Moon, το οποίο αφηγείται την ιστορία της Kathy Johanson, καθώς εκείνη αποτελεί μέρος του πληρώματος που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μία κρίσιμη διαστημική αποστολή με προορισμό την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Οι παίκτες θα κληθούν να ολοκληρώσουν προκλήσεις, επιλύοντας περιβαλλοντικούς γρίφους και “παίζοντας” με τη βαρύτητα, με το εν λόγω παιχνίδι να υπόσχεται μια εκπληκτική απεικόνιση του γειτονικού πλανήτη Άρη, ενώ ορισμένα τμήματά του θα διαδραματίζονται και στη Γη και τη Σελήνη.

Το Deliver Us Mars αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 27 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ θα αποτελέσει και μέρος του PC Gaming Show, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Ιουνίου, στις 22:30 ώρα Ελλάδος και θα δούμε την ηθοποιό που υποδύεται την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, καθώς και επιπλέον λεπτομέρειες για το ίδιο το παιχνίδι.

Ακολουθεί το σχετικό trailer.





Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια