BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

“Overdose” ονομάζεται το νέο παιχνίδι της Kojima Productions

Ο Hideo Kojima εργάζεται επάνω σε έναν νέο horror τίτλο, με την ονομασία Overdose, σύμφωνα με μια αναφορά Tom Henderson μέσω του Try Hard Guides.

Ο Henderson, ο οποίος έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό αποκαλύψεων, ισχυρίζεται ότι έχει δει υλικό από κάποιο early build του τίτλου, που φέρεται να δείχνει το in-game μοντέλο ενός χαρακτήρα που είναι βασισμένος στην ηθοποιό Margaret Qualley, με ένα μπλε φόρεμα, να περπατά σε σκοτεινούς διαδρόμους σε τρίτο πρόσωπο κρατώντας έναν πυρσό. Στο τέλος, μετά από ένα jump scare, ακολουθεί η λέξη “GAMEOVER”, μετά “A Hideo Kojima Game” και τέλος, “OVERDOSE”. Επίσης ο Henderson αναφέρει ότι ο τίτλος μπορεί να παιχτεί σε πρώτο πρόσωπο, καθώς και σε τρίτο πρόσωπο.

Να θυμίσουμε οτι η Margaret Qualley είχε δώσει ζωή στη χαρακτήρα Mama, στο προηγούμενο παιχνίδι του Hideo Kojima, το Death Stranding.

Τέλος, αναφέρουμε οτι η Kojima Productions έχει επικοινωνήσει με τον Henderson ζητώντας την αφαίρεση της αναφοράς, επιβεβαιώνοντας φαινομενικά την εγκυρότητά της. Λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση του Kojima με τον Geoff Keighley, δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη εάν δούμε το “Overdose” να αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.





Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια