BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Η Sega ετοιμάζει ένα Super Game λέγοντας: "Τα NFTs είναι η φυσική εξέλιξη των games"

Η Sega δήλωσε ότι "είναι φυσική εξέλιξη στα μελλοντικά games να υπάρχουν "cloud games και NFT" και ότι τα games αυτά θα είναι διαδραστικά.

Η Sega έχει ανοίξει μία μυστική πρωτοβουλία της για ένα "Super Game" και αντί για ένα παιχνίδι, αυτό φαίνεται να ενσωματώνεται σε πολλά διαφορετικά games, μερικά από τα οποία θα περιλαμβάνουν τεχνολογία cloud και NFT. Εν τω μεταξύ, αδιαφόρησε πλήρως για τα αρνητικά σχόλια των gamers σχετικά με τα NFTs που ετοίμαζε και μάλιστα τον Ιανουάριο είπε ότι θα σταματήσει τα σχέδια για τα NFTs.

Στο site της Sega Ιαπωνίας, η εταιρεία ζητάει στελέχη που να πληρούν τις προϋποθέσεις για το Super Game. Τα νέα projects που ετοιμάζει θα είναι "triple-A games, multiplatform, με παγκόσμια στόχευση, σε πολλές γλώσσες και με ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να φανταστείτε ότι η κλίμακα της ανάπτυξης παιχνιδιών θα είναι αυτή ενός παγκόσμιου blockbuster", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Sega προσφέρει ένα ευρύ φάσμα gaming περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου hardware και περιεχομένου arcade, το οποίο καθίσταται εφικτό από το ποικίλο φάσμα τεχνολογιών της», πρόσθεσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Shuji Utsumi, ενώ κατέληξε: «Έχουμε ορίσει το «Super Game» ως την ανάπτυξη AAA games που διασχίζουν την ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών της SEGA και θα επιδιώξουμε να το πετύχουμε αυτό στο πενταετές μας σχέδιο. Στο πλαίσιο του Super Game αναπτύσσονται αρκετοί τίτλοι και ενώ κάθε τίτλος θα ποικίλλει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι διαδραστικοί τίτλοι που ξεπερνούν το παραδοσιακό πλαίσιο των games. Για παράδειγμα, στο παρελθόν, οι άνθρωποι που έπαιζαν games ονομάζονταν παίκτες, αλλά τώρα η παρακολούθηση των games έχει γίνει από μόνη της κουλτούρα και τέτοιοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν πλέον να ονομάζονται παίκτες. Νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων που παίζουν και παρακολουθούν games. Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε νέα ψυχαγωγία μέσα σε αυτές τις δυνατότητες».

Η Sega ανέφερε για πρώτη φορά το έργο «Super Game» στους επενδυτές τον Μάιο του 2021, όταν ονόμασε την πρωτοβουλία «στρατηγική προτεραιότητας» για τα επόμενα πέντε χρόνια. Tον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσε τα σχέδιά της, λέγοντας ότι διερευνά μια «στρατηγική συμμαχία» με το Xbox για την παραγωγή games «μεγάλης και παγκόσμιας κλίμακας» που θα κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα cloud Azure της Microsoft. Η Ιαπωνική εταιρεία είπε ότι η συμφωνία θα αποτελέσει "ένα βασικό μέρος της μεσοπρόθεσμης έως μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Sega", την οποία στη συνέχεια ονόμασε "Super Game". "Στο τμήμα μου, περίπου 50 άτομα συμμετέχουν ήδη στα αρχικά στάδια. Αναμένουμε ότι ο τελικός αριθμός εργαζομένων θα είναι αρκετές εκατοντάδες", πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής της Sega, Katsuya Hisai.

Όσο για την τεχνολογία cloud και τα NFT; Ο παραγωγός της Sega, Masayoshi Kikuchi, μίλησε για το πώς "το gaming έχει ιστορία επέκτασης μέσω της σύνδεσης διαφόρων πολιτισμών και τεχνολογιών", όπως η "κοινωνική δικτύωση και η προβολή των video games. Είναι μια φυσική επέκταση για το μέλλον του gaming που θα επεκταθεί για να περιλαμβάνει νέους τομείς όπως το cloud gaming και το NFT. Αναπτύσσουμε επίσης το Super Game από την άποψη του πόσο μακριά μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά games με το καθένα" δήλωσε ο Kikuchi.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια