BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Kingdom Hearts 4

Η Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts 4, μαζί με ένα mobile game και closed beta μέσα στο 2022.

Το Kingdom Hearts 4 αποκαλύφθηκε επίσημα ως μέρος του event για την 20η επέτειο της σειράς, καθώς και ως ένα νέο Kingdom Hearts για κινητά. Η Square Enix αποκάλυψε επίσημα ότι το Kingdom Hearts 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη και φαίνεται διαφορετικό από τα προηγούμενα games. Κυκλοφόρησε ένα επτάλεπτο τρέιλερ που το δείχνει μαζί με ένα νέο παιχνίδι για κινητά που ονομάζεται Kingdom Hearts: Missing-Link. Επίσης, υπάρχει μια προειδοποίηση spoiler για το τέλος των γεγονότων του Kingdom Hearts 3, καθώς το τέλος αυτού του παιχνιδιού είναι απαραίτητο για την κατανόηση της συνέχειας.





Την τελευταία φορά που είδαμε τον Sora, ήταν σε μια εναλλακτική έκδοση του Shibuya στο Τόκιο, που τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια πόλη που ονομάζεται Quadratum. Στο τρέιλερ του Kingdom Hearts 4, βλέπουμε τον Sora να ξυπνά σε ένα διαμέρισμα στην ίδια πόλη, φορώντας μια ολοκαίνουργια στολή. Τον υποδέχεται ένας χαρακτήρας που ονομάζεται Strelitzia.
Ένας γίγαντας πιθανότατα άκαρδος εμφανίζεται τότε, με τον Sora να σπεύδει να σώσει την κατάσταση, έχοντας πλέον μερικές νέες τεχνικές. Φορώντας το αξιόπιστο keyblade του, χρησιμοποιεί μια κίνηση που φαίνεται να είναι ένα άγκιστρο που προέρχεται από την αλυσίδα του σπαθιού, καθώς και μερικές άλλες επιθέσεις. Υπάρχει wall running και άφθονη δράση.

Το τρέιλερ τελειώνει με τον Ντόναλντ Ντακ και τον Γκούφυ να εξερευνούν μια σκοτεινή σπηλιά, αναζητώντας κάποιον. Στη συνέχεια εμφανίζεται μια μπλε φλόγα, με κάποιον να ρωτά το δίδυμο της Disney πού πηγαίνουν. Ο ηθοποιός μας θυμίζει τον Ιάπωνα voice actor από τον Άδη του Ηρακλή, οπότε μπορεί το ζευγάρι να τον ψάχνει θεωρώντας ότι είναι κάπως ο Θεός του θανάτου.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένα νέο mobile game που ονομάζεται Kingdom Hearts: Missing-Link βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη. Αυτό το video game θα διεξαχθεί μετά τα γεγονότα του προηγούμενου mobile game Union X, αλλά σε αντίθεση με το προηγούμενο 2D game, αυτό θα είναι εξ ολοκλήρου σε 3D. Θα επαναχρησιμοποιεί επίσης κόσμους από το Kingdom Hearts 3 και θα έχετε customizable χαρακτήρες, ενώ ενδεχομένως θα μπορείτε να παίξετε και με άλλους. Μια closed beta έρχεται επίσης μέσα στο 2022.

Εκτός από όλα αυτά, το φινάλε για το Kingdom Hearts: Dark Road αποκαλύφθηκε ότι έρχεται τον Αύγουστο, αφού αρχικά το αναμέναμε τον χειμώνα του 2021.




Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια