BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ένα νέο Subnautica βρίσκεται σε ανάπτυξη

Η εταιρεία ανάπτυξης Unknown Worlds ετοιμάζει ένα νέο Subnautica, κάτι που άφησε σαφώς να εννοηθεί μέσα από αγγελία εργασίας, στην οποία ζητάει Senior Narrative Designer.

Η θέση αφορά "το επόμενο παιχνίδι στο σύμπαν Subnautica" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Το tweet της Unknown Worlds αναφέρει: "Αναζητούμε Senior έναν Narrative Designer για να συνεργαστεί μαζί μας, για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του επόμενου video game στο σύμπαν του Subnautica". Η κωδική του ονομασία είναι Project M. και περιγράφεται ως ένα «εξ ολοκλήρου μοναδικό Turn-Based Strategy βασισμένο σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας».


Το παιχνίδι σύμφωνα με τις αγγελίες βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η Unknown Worlds έγινε το έκτο στούντιο στον όμιλο Krafton, όταν εξαγοράστηκε από την εταιρεία πέρυσι. Στον όμιλο ανήκουν και οι εταιρείες Striking Distance Studios, Bluehole Studio, RisingWings, Dreamotion και φυσικά τα PUBG Studios.

Η Krafton ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή της να εισέλθει στην αμφιλεγόμενη αγορά NFT προκειμένου να συνεχίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Το συγκεκριμένο project θα έχει ως στόχο την κατασκευή μιας «πλατφόρμας NFT metaverse» δίπλα στον Naver Z.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια