BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4

H Bandai Namco Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του One Piece: Pirate Warriors 4, το οποίο είναι βασισμένο -όπως και οι προκάτοχοί του- στην manga/anime σειρά One Piece.

Σε επίπεδο gameplay δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές, καθώς θα δούμε και πάλι τους γνωστούς Musou μηχανισμούς των δημιουργιών της Omega Force (Dynasty Warriors, Samurai Warriors κ.ο.κ.). Οι παίκτες λοιπόν καλούνται για μια ακόμη φορά να εξολοθρεύσουν χιλιάδες εχθρούς, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο διαφόρων χαρακτήρων από το σύμπαν του One Piece.

“Τα Pirate Warriors games ανέκαθεν αποτελούσαν μια ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψετε ή για να ζήσετε ξανά την ιστορία του One Piece”, δήλωσε ο Herve Hoerdt, αντιπρόεδρος marketing της Bandai Namco Entertainment Europe. “Το One Piece: Pirate Warriors 4 αναμένεται να αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη μεταφορά του franchise, καθώς θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του, θα διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό playable χαρακτήρων και μια σειρά από νέα environments.”

Η Deluxe Edition του One Piece: Pirate Warriors 3 για το Nintendo Switch, μας είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό review μας.

Το One Piece: Pirate Warriors 4 θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.





Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια