BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

The Quarry

Η Supermassive Games, εταιρεία ανάπτυξης των Until Dawn και The Dark Pictures, ανακοίνωσε ότι το νέο της video game θα ονομάζεται The Quarry (σ.σ. που σημαίνει Το Λατομείο).

Το εν λόγω παιχνίδι θα είναι όπως όλα δείχνουν Horror. Δείτε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο κυκλοφορεί με το μότο "Ότι δεν σε σκοτώνει θα σε κάνει πιο δυνατό". Το The Quarry θα αποκαλυφθεί αύριο 17/3 στις 18:00.



Το The Quarry θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Φημολογείται από τον Φεβρουάριο όταν οι developers κατοχύρωσαν την εμπορική ονομασία του.

[UPDATE: 17/3/22 - Επίσημη παρουσίαση] Η Supermassive Games παρουσίασε και επίσημα το πρώτο τρέιλερ του The Quarry, δίνοντας παράλληλα και τις πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα την τελευταία μέρα του Summer Camp και οι έφηβοι σύμβουλοι του Hackett's Quarry αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για να το γιορτάσουν. Δυστυχώς γι' αυτούς, τα πράγματα παίρνουν μια στροφή προς το χειρότερο καθώς οι ντόπιοι έχουν άγριες διαθέσεις.

Δείτε το τρέιλερ:


[UPDATE 2: 9/4/22 - Νέο gameplay trailer] Η 2K Games δημοσίευσε νέο gameplay trailer για το The Quarry, το νέο Horror από τους δημιουργούς του Until Dawn.

Στο gameplay βίντεο διάρκειας 30 λεπτών μπορούμε να δούμε τον πρόλογο του The Quarry. Βλέπουμε τους έφηβους σύμβουλους κατασκήνωσης Laura και το αγόρι της Max να επισκέπτονται μια κατασκήνωση ένα βράδυ πριν την επίσημη επίσκεψη. Εννοείται πως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, όμως καλύτερα να δείτε το gameplay βίντεο για περισσότερα:

 

Το The Quarry αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εφήβων σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Hackett’s Quarry. Καθώς η καλοκαιρινή κατασκήνωση τελειώνει, διάφορα συμβάντα εκτυλίσσονται και εσείς θα πρέπει να πάρετε τις σκληρές αποφάσεις, όπως και στο Until Dawn. Όλοι οι χαρακτήρες μπορούν να πεθάνουν και οι αποφάσεις σας θα έχουν επιπτώσεις.

Το The Quarry θα έχει και online play στο οποίο οι καλεσμένοι θα μπορούν να παρακολουθούν το session και να ψηφίζουν για το πιο απόφαση θέλουν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα νέα screenshots που δημοσιεύθηκαν:





Το πλήρες cast του The Quarry φαίνεται αναλυτικά παρακάτω:

David Arquette ως Chris
Ariel Winter ως Abigail
Brenda Song ως Kaitlyn
Evan Evagora ως Nick
Halston Sage ως Emma
Justice Smith ως Ryan
Miles Robbins ως Dylan
Siobhan Williams ως Laura
Skyler Gisondo ως Max
Zach Tinker ως Jacob
Ethan Suplee ως Bobby
Grace Zabriskie ως Eliza
Lance Henriksen ως Jedediah
Lin Shaye ως Constance
Ted Raimi ως Travis

[UPDATE 3: 27/4/22 - Θα έχει 186 διαφορετικά endings] Τα games της Supermassive Games εστιάζουν πολύ στις επιλογές του παίκτη, με αποτέλεσμα η αφήγηση της ιστορίας να διακλαδίζεται έντονα, κάτι που σημαίνει πολλαπλά endings.

Το επερχόμενο The Quarry της Supermassive Games θα έχει 186 ξεχωριστά endings. Σε μια συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης του The Quarry, Will Byles, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να αναπτύξει ένα τέτοιο video game με τόσες πολλές παραμέτρους.

Ειδικότερα, ο Will Byles δήλωσε τα εξής: “Το γράφουμε σαν ταινία… οι ηθοποιοί είναι συνηθισμένοι σε σενάρια 100 σελίδων, όμως το σενάριό μας για το The Quarry είναι περισσότερες από 1000 σελίδες. Οι ηθοποιοί μπορεί να ανησυχήσουν για αυτό. Πρέπει να γυρίζουμε 50 σελίδες την ημέρα, κάτι που είναι ανήκουστο. Είναι τεράστια ποσότητα από footage. Έχουμε 186 διαφορετικά endings για αυτούς τους χαρακτήρες, όχι μόνο ζωντανοί ή νεκροί… οι ιστορίες αυτές έχουν τεράστιες διαφορές. Οι διακλαδώσεις είναι ένας μαθηματικός εφιάλτης. Μεγαλώνει εκθετικά. Μας αρέσει πολύ η ιδέα του να σας δίνουμε context, ώστε να έχετε την ακριβώς ίδια συζήτηση, όμως μετά να ξέρετε ότι αυτός ο άνθρωπος μόλις σκότωσε κάποιον και έτσι το context αλλάζει.”


Οι ηθοποιοί πρέπει να πηγαίνουν πίσω και να γυρίζουν σκηνές από την αρχή, ώστε να καλύψουν όποια πιθανή διακλάδωση επιλέξει ο παίκτης. Οι διακλαδώσεις αυτές μπορεί να έχουν είτε μεγάλες είτε μικρές συνέπειες. Μερικές αποφάσεις μπορούν να επηρεάσουν την γενική ιστορία του The Quarry, ενώ άλλες επηρεάζουν μόνο τις σχέσεις των χαρακτήρων.

Το The Quarry θα περιλαμβάνει επίσης ένα Movie Mode για όσους θέλουν να δουν όλη την ιστορία του The Quarry χωρίς να κάνουν επιλογές.

Το The Quarry θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια