BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Star Trek: Prodigy - Supernova

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/4/22] Η εταιρεία ανάπτυξης Outright, σε συνεργασία με την Tessera Games, ετοιμάζουν σύμφωνα με φήμες ένα νέο Star Trek, το οποίο θα ονομάζεται Star Trek: Prodigy - Supernova και θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες.

Η Outright έχει αναπτύξει games για τις σειρές My Little Pony, Fast & Furious και Hotel Transylvania. Η Tessera Games είναι μια νεοσύστατη εταιρεία. Με αυτές τις πληροφορίες αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το πως μπορεί να καταλήξει αυτό.


Περισσότερα για το νέο Star Trek αναμένεται να ανακοινωθούν στο κανάλι της Outright Games στο YouTube μέσα στον Μάιο.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε το Star Trek: Resurgence, ένα Adventure από πρώην developers της Telltale.

[UPDATE: 9/4/22 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Μετά από διάφορες φήμες, η Outright Games επιβεβαίωσε και επίσημα το νέο Star Trek Prodigy: Supernova.

Το Star Trek: Prodigy είναι βασισμένο στην animated τηλεοπτική σειρά του Star Trek και θα αφηγείται τις ιστορίες έξι εφήβων που ζουν σε ένα παρατημένο διαστημόπλοιο του Federation. Η επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: “Αυτό το video game είναι το πρώτο Star Trek video game που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες, φέρνοντας το gaming στην νέα γενιά των Trekkies.”

 


Η Outright Games είναι μια εταιρεία ανάπτυξης με αρκετή εμπειρία στα adaptations. Η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης στο παρελθόν έχει αναπτύξει video games εμπνευσμένα από το My Little Pony, Fast and Furious και Hotel Transylvania. Στην ανάπτυξη του Star Trek Prodigy: Supernova συμμετέχει και η Tessera Games.

Το Star Trek Prodigy: Supernova θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια