BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Manga αποκτά το "Watch Dogs"


H Ubisoft ανακοίνωσε ότι το "Watch Dogs" αποκτά και επίσημο manga που θα λαμβάνει χώρα στο Τόκιο. Το manga θα κάνει το ντεμπούτο του στα Ιαπωνικά σήμερα, στις 12 Απριλίου, και θα φέρει το όνομα "Watch Dogs Tokyo" (μέσω Games Radar).

Η σειρά θα έρθει από τους Kamo Syuhei και Shirato Seiichi και θα επικεντρώνεται γύρω "από ένα ειδικό, νέο σύστημα υποδομών από μια εταιρεία με το όνομα Bloom Japan, το οποίο χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση Tokyo Metropolitan για να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Ωστόσο, αυτό το νέο σύστημα, υποθάλπει ένα μεγάλο σκοτάδι", όπως λέει η επίσημη σύνοψη.

Η σειρά θα διατεθεί μέσω του σάιτ Kurage Bunch, αλλά άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα μεταφραστεί στα αγγλικά.


Το πρώτο βιντεοπαιχνίδι "Watch Dogs" κυκλοφόρησε το 2014, και ακολουθούσε τον Aiden Pearce, έναν χάκερ από το Σικάγο που ξεκινά μια κόντρα με έναν άλλον χάκερ αγνώστης ταυτότητας. Ακολούθησαν τα "Watch Dogs 2" (2016), "Watch Dogs: Legion" (2020) και "Watch Dogs: Legion - Bloodline" (2021). Όλα τους λαμβάνουν χώρα σε φανταστικές εκδοχές γνωστών πόλεων και περιστρέφονται γύρω από χάκερ που, αν και έχουν διαφορετικούς σκοπούς, όλοι τους καταλήγουν να μπλέξουν με εγκληματίες και διεφθαρμένες εταιρείες, που έχουν ως στόχο το ctOS (central Operating System), ένα φανταστικό δίκτυο που μπορεί να ενώσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές μιας πόλης και να αποθηκεύσει όλες τις προσωπικές πληροφορίες των πολιτών.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια