BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Στο Elden Ring, υπήρχε μηχανισμός όπου μπορούσατε να μεθύσετε τους NPCs

Θα αποκάλυπταν περισσότερα στοιχεία για αυτούς.

Ο Lance McDonald, γνωστός modder στα games της FromSoftare, άρχισε να κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο για το Elden Ring. Το πιο πρόσφατο βίντεό τους αποκαλύπτει έναν περίεργο μηχανισμό που δεν έφτασε μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μία έκδοση αυτού του μηχανισμού υπήρχε στην closed beta που παίξαμε τον Νοέμβριο του 2021.

Χρησιμοποιώντας ένα modded PS4, ο McDonald μπόρεσε να ελευθερώσει την κάμερα για να συγκρίνει τι υπήρχε σε αντίθεση με την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Έτσι, βρήκε έναν NPC, τον ​​monk Jiko – με μοναδικούς διαλόγους, ένα αντικείμενο και έναν ολόκληρο μηχανισμό παιχνιδιού, που δεν υπάρχει πλέον στην τελική έκδοση. Ο μηχανισμός σας επέτρεπε να φτιάξετε ένα ποτό, το οποίο στη συνέχεια μπορούσε να προσφερθεί σε NPCs για να τους κάνει να αποκαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να μάθετε. Σε απλή γλώσσα σαν να λέμε ότι το αλκοόλ χαλαρώνει τη γλώσσα των ανθρώπων.


Φυσικά, όντας ένα παιχνίδι φαντασίας, η FromSoftware πρόσθεσε κάτι ακόμη. Αντί απλώς να συλλέγετε φρούτα και να τα ζυμώνετε, ο Jiko σας καθοδηγεί να συλλάβετε το Dream Mist/Slumber Fog, το οποίο βρίσκεται μόνο σε πλάσματα σε κατάσταση βαθύ ύπνου. Αυτά τα πλάσματα καλύπτονται από ομίχλη και δεν θα ξυπνήσουν όταν πλησιάσετε κοντά τους. Υπάρχει ακόμη και μια προτροπή όταν πλησιάζετε ένα από αυτά τα πλάσματα που κοιμούνται που σας επιτρέπουν να γεμίσετε το crystal ball flask σας της St. Trina (που σας δόθηκε από την NPC) με την εν λόγω ομίχλη.

Χρειάζεστε δύο για ένα μόνο ποτό, το οποίο ονομάζεται Dreambrew. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, λαμβάνετε ένα αντικείμενο μίας χρήσης – ένα ωραίο δροσιστικό ρόφημα – μπορείτε να το προσφέρετε σε NPC. Επίσης στο βίντεο φαίνεται πως οι υπότιτλοι περιγράφουν τον εφιάλτη που έχει ο Kale the merchant, όταν πίνει το ποτό που του δώσατε και κοιμάται. Η ιστορία αυτή συνδέεται και με το σενάριο.

Όπως επισημαίνει ο McDonald, το χαρακτηριστικό πιθανότατα αφαιρέθηκε κάπως αργά στην ανάπτυξη, καθώς μπορούν να βρεθούν αρκετές σχετικές, αχρησιμοποίητες γραμμές διαλόγου για διάφορους NPCs, που θα είχαν ξεκλειδωθεί αν ο μηχανισμός είχε φτάσει στην τελική έκδοση. Πράγματι ο monk Jiko είχε μια μεγαλύτερη αποστολή που αφαιρέθηκε από το παιχνίδι.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια