BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ένας τυχαίος τοίχος στο Elden Ring δηλητηριάζει μυστηριωδώς τους παίκτες

H τοποθεσία είναι κάτω από το Temple of Eiglay του Volcano Manor.

Ένας τυχαίος τοίχος στο Elden Ring δηλητηριάζει τους παίκτες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο σκηνοθέτης του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, λατρεύει να δηλητηριάζει τους παίκτες, αλλά προφανώς υπάρχει ένας δυσδιάκριτος τοίχος στο τελευταίο video game της FromSoftware που μπορεί να προκαλέσει ένα τοξικό status effect εξίσου καλά με κάθε βάλτο. Η Zullie εξηγεί ότι το ότι ο τοίχος είναι δηλητηριώδης έχει να κάνει με κάτι γνωστό ως "hit material", ένα κομμάτι κώδικα που ουσιαστικά λέει στο Elden Ring πώς μια επιφάνεια υποτίθεται ότι πρέπει να αλληλεπιδρά με τον παίκτη.

H Zullie the Witch δείχνει στο τελευταίο της βίντεο, ένα συγκεκριμένο τμήμα βραχώδους τοίχου που βρίσκεται κάτω από το Temple of Eiglay του Volcano Manor (δηλαδή εκεί όπου οι περισσότεροι θα πολεμήσουν τον πρώτο τους Godskin Noble) μπορεί να προκαλέσει ένα δηλητηριώδες status effect.




Οι πιο τολμηροί Tarnished μπορεί να είχαν μπερδευτεί καθώς περπατώντας στον τοίχο, είναι σχεδόν σαν να πατάει ο χαρακτήρας σας στην ίδια γλίτσα που συναντάτε αλλού στο παιχνίδι, με τα κατάλληλα ηχητικά εφέ. Το δηλητήριο κολλάει ακόμα και πάνω σας αν ρίξετε, προκαλώντας κατάλληλα την κατάσταση να συνεχίσει να χτίζεται για λίγο παρά την έξοδο από τη ζώνη κινδύνου.

Το Hit material υποδηλώνει δύο πράγματα: τι είδους ήχους πατήματος θα πρέπει να παίζει το παιχνίδι καθώς ο χαρακτήρας κινείται σε διάφορα εδάφη και αν το περιβάλλον θα πρέπει να προκαλεί κάποιου είδους ζημιά ή επίδραση κατάστασης. O εν λόγω τοίχος χαρακτηρίστηκε ως "hit material 25" κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Elden Ring, και αυτό το προφανές τυπογραφικό λάθος είναι που κάνει αυτό το μικρό τμήμα της γεωγραφίας δηλητηριώδες για τον χαρακτήρα παίκτη.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια