BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Plus για τον Ιούλιο του 2019!

Τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Ιούλιο του 2019 ανακοινώθηκαν! Από ότι φαίνεται πρόκειται για έναν πιο αθλητικό μήνα καθώς έχουμε ένα ποδοσφαιράκι και ένα racing game.

To επίσημο Blog της PlayStation ανακοίνωσε ότι τα ακόλουθα παιχνίδια θα διατίθενται δωρεάν με το PlayStationPlus μεταξύ 2 Ιουλίου και 5 Αυγούστου: Pro Evolution Soccer 2019 και Horizon Chase Turbo. Ποια είναι τα παιχνίδια PS Plus για τον Ιούλιο του 2019;






Pro Evolution Soccer 2019




Η πιο πρόσφατη έκδοση της σειράς Pro Evolution Soccer. Το PES 2019 αποτελεί τον πιο πρόσφατο και ίσως τον καλύτερο τίτλο της σειράς. Χωρίς να προσφέρει κάποιο καινούργιο mode ή κάποια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα, καταφέρνει να μας παρουσιάζει ένα αρκετά ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Η εστίαση του PES 2019 στο ατομικό επίπεδο κάθε παίκτη φέρνει τους ποδοσφαιριστές στη ζωή και δίνει στο παιχνίδι μια επιπλέον διάσταση αυθεντικότητας.

Horizon Chase Turbo




Το συγκεκριμένο παιχνίδι γέρνει λίγο περισσότερο προς στην πλευρά του cartoonish. Το Horizon Chase Turboείναι racing παιχνίδι με έντονα χρώματα και έντονα στοιχεία από την αγαπημένη όλων δεκαετία των 90′s. Μπορείτε φυσικά να παίξετε το Horizon Chase Turbo μόνοι σας, αλλά η εμπειρία θα είναι ακόμα καλύτερη αν παίξετε με τους φίλους σας. Το παιχνίδι υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες καθώς και split–screen.

Τα παιχνίδια PlayStation Plus για τον Ιούνιο του 2019 ήταν το Sonic Mania και το Borderlands: The HandsomeCollection. Οπότε βεβαιωθείτε ότι τα έχετε βάλει στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας, πριν τελειώσει ο μήνας, αν είστε βέβαια μέλος του PS Plus.



πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια