BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Το PlayStation 5 APU θα μπορούσε να ξεπεράσει το NVIDIA GTX 1080

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το PlayStation 5 εκτός από το γεγονός ότι η Sony εργάζεται πάνω σε αυτό. Οι προδιαγραφές δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, αλλά εάν πρόκειται να πιστέψουμε μια νέα έκθεση, τότε θα πρέπει να δεχτούμε πως αυτή η κονσόλα θα μπορούσε να έχει αρκετή υπολογιστική ισχύ. Είναι APU και αναμένεται να έχει καλύτερη απόδοση από την NVIDIA GTX 1080.

Η έκθεση αναφέρει ότι το πρώτο τεστ του Firestrike για το PlayStation 5 εμφανίστηκε και αποκάλυψε APU Gonzalo που αναμένεται να είναι το νέο SoC για το PlayStation 5. Πολλοί προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν ήδη επαινέσει την υπολογιστικής ισχύ του PS5 και λένε πως η Sony ενδέχεται να έχει επιτύχει σημαντικές βελτιώσεις σε αυτό το μέτωπο.

Τα στοιχεία του benchmark δείχνουν ότι η νέα κονσόλα θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από το PlayStation 4. Οι αριθμοί δείχνουν επίσης ότι πρόκειται να προσφέρει καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τη GPU GTX 1080 της NVIDIA. Εάν αυτό είναι πράγματι ακριβές, θα ήταν μια σημαντική βελτίωση όσον αφορά τις επιδόσεις της κονσόλας της Sony.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ, ωστόσο, ότι η APU Gonzalo βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, άρα τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πριν καταλήξουν να φθάσουν στις μονάδες παραγωγής.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια