BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Nintendo @ E3 2019: Χαμός από νέα παιχνίδια και Breath of the Wild 2!

Μας τελείωσε (σχεδόν) και η φετινή E3!

Φέτος, λοιπόν, δεν είχε Sony και η Microsoft δεν είχε και τις καλύτερες παρουσιάσεις. Γενικά λίγα πράματα φέτος, με μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις από εδώ και από εκεί. Μια τελευταία ελπίδα είχαμε για το wow factor που λείπει από τη φετινή την Ε3 και η μοναδική που μπορεί να μας το δώσει πλέον είναι η Nintendo! Έτσι, λοιπόν, στρογγυλοκάθισα αναπαυτικά, πήρα το αναψυκτικό μου και τα τυρογαριδάκια μου και περίμενα με ανυπομονησία να δω το Nintendo Direct 2019!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκίνησα από νωρίς την ετοιμασία μου. Δεν περίμενα και πολλά από το φετινό Direct γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει και καμιά φήμη της προκοπής. Διάφορα που λίγο πολύ ήταν γνωστά, όπως καινούργιοι χαρακτήρες για το Smash Bros, μερικές καλές κυκλοφορίες όπως το Luigi’s Mansion και μερικά ακόμα ήταν μέσα στο πρόγραμμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Αχ και να ήξερα…

Δεν θα τα πάρουμε τα πράματα με τη σειρά, φέτος, Φέτος θα ξεκινήσουμε το “OMG OMG OMG” meter για να δούμε που θα τερματίσει! ΟK πλάκα κάνω, αλλά ήταν τόσα πολλά και εντυπωσιακά τα νέα της Nintendo που δεν ξέρω από που να αρχίσω! ΟK, ψέματα λέω. Ξέρω και μάλιστα πολύ καλά από που να αρχίσω…

Legend of Zelda: Breath of The Wild 2




Legend of Zelda: Breath of The Wild 2

Από το πουθενά! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ! Στο τέλος της παρουσίασης βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! “The Sequel to The Legend of Zelda: Breath of The Wild is now in development”. Και κάπως έτσι, πήρε τη φετινή E3 στο σπίτι της η Nintendo. Απλά, το καλύτερο παιχνίδι που βγήκε ποτέ αποκτά sequel!Φαίνεται τέρμα σκοτεινό και αρχίζω να μαζεύω προμήθειες για όταν βγει… Αυτά.
Καινούργιοι χαρακτήρες για το Super Smash Bros Ultimate




Όχι τόσο πολύ νέο, το περιμέναμε άλλωστε, αλλά η έκπληξη ήρθε από αλλού! Ο Banjo-Kazooie έρχεται και αυτός στο Smash και χαμός. Έχω χάσει λογαριασμό πόσοι χαρακτήρες υπάρχουν! Και ναι, άλλοι 3 χαρακτήρες από τα Dragon Quest! Εντάξει παιδιά! Έχει καταντήσει χαζό πια…

Και μιας και πιάσαμε τα Dragon Quest, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition όπως είναι το πλήρες όνομα του τίτλου, έρχεται στη πλήρη έκδοσή του στο Switch. Το Switch γίνεται με γοργά βήματα, ο απόλυτος προορισμός για τους RPG fans!

Luigi’s Mansion 3



Luigi’s Mansion 3

Εδώ μιλάμε για έναν αγαπημένο τίτλο. Απλά έρωτας. Καινούργιες περιπέτειες για τον Luigi που για άλλη μια φορά θα τα βάλει με φαντάσματα! Είδαμε και καλό gameplay κιόλας, co-op και μεταφερόμαστε γοργά για τον απόλυτο couch fun τίτλο της Nintendo!

Animal Crossing: New Horizons




Animal Crossing: New Horizons

Ναι! Απέκτησε όνομα αλλά ακόμα περιμένουμε! Αυτός είναι ο τίτλος που όλος ο πλανήτης περιμένει. Όλος όμως! Ένα παιχνίδι που ποτέ δεν έπιασε Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό γίνεται Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! Τόσο απλό το concept, τόσο μοναδικό το gameplay του! Λίγα πράματα από τη παρουσίαση φέτος αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι έρχεται!


Zelda: Link’s Awakening Remake




Το remake για ένα από τα χαμένα διαμάντια του Legend of Zelda επιστρέφει και δείχνει απίστευτα χαριτωμένο και το θέλω και αυτό όπως και όλα τα άλλα και δεν μπορώ άλλο και είδατε και το Amiibo που είχε μαζί και δεν αντέχω OH MA GOD THE CUTENESS! Οκ, τα είπα, ηρέμησα! Πάμε παρακάτω!


Fire Emblem: Three Houses




Fire Emblem: Three Houses

Το έχω αναφέρει πολλές φορές αυτό! Τα Fire Emblem είναι αδικημένα παιχνίδια και κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό! Και φαίνεται ότι το κάνει η Nintendo! Εξαιρετική παραγωγή για ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στην Ιαπωνία! Και τώρα τελευταία γίνεται χαμός και στις ΗΠΑ! Άντε με το καλό και εδώ!

Seiken Densetsu 3

Ή πως να κάνετε έναν παλιό RPGα να βγάλει μικρά αναφιλητά χαράς! Πρόκειται για το remake του του τρίτου μέρους της Τριλογίας Mana το οποίο προφανώς και έρχεται και με τα άλλα 2, Final Adventure (ναι καλά σας θυμίζει αυτό που σας θυμίζει!) και το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Secret of Mana! Όλα μαζί, ένα εντυπωσιακό bundle που ακούει στο όνομα Collection of Mana και πετάω λεφτά στην οθόνη και δεν γίνεται τίποτα!

No More Heroes 3




No More Heroes 3

Άλλο ένα έπος για το Switch! Απλά έπος! Extravagant beat ‘em up που σπας τα μούτρα σε εξωγήινους και γενικά χαμός! Περιμένω πολλά από το συγκεκριμένο τίτλο γιατί οι άλλοι 2 τα έσπασαν πραγματικά! Ιδιαίτερα το 2ο!
Daemon x Machina

Άλλο ένα beat ‘em up που έρχεται αλλά σε πιο σοβαρό ύφος. Το έχω ξανά αναφέρει το συγκεκριμένο τίτλο! Τεράστια Mecha παίζουν ξύλο με μεγαλύτερα Mecha και δείχνει να γίνεται χαμός! Μου αρέσει πάρα πολύ και το περιμένω πως και πως!
Resident Evil 5 & 6

Μαζί με τα Zero, 1, 2 & 4 έρχονται και τα 5, 6! Το 5 είναι απλά ένα πολύ καλό co-op παιχνίδι με ωραίο gameplay και συμπαθητικό story και το 6…. We do not speak of Resident Evil 6! Αυτά!
Panzer Dragoon

Άλλη μια μικρή τσιρίδα για έναν τίτλο από το λατρεμένο Sega Saturn! Remake του κλασικού Panzer Dragoon και είμαι ευτυχισμένος!!! 1st day buy και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου! Α ναι! On rails shooter, από τα καλύτερα του είδους με πολύ καλή μουσική και εντυπωσιακά γραφικά! Αλλά PANZER DRAGOON!!!!
Spyro Reignited Trilogy

Ωπ! Τι έχουμε εδώ! Ένα πάρα πολύ καλό 3D platform, από τα καλύτερα που είχαν κυκλοφορήσει έρχεται και στο Switch! Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή, θα παίζω στο Switch μου και το Crash Bandicoot και το Spyro the Dragon…
Astral Chain




Astral Chain

Μπορώ να πω η έκπληξη της βραδιάς για μένα. Μου έκανε τρομερό κλικ! Τέρατα από άλλη διάσταση, τα αιχμαλωτίζεις και μετά ξύλο! Είμαι σίγουρος, κάτι έχασα αλλά το μου φάνηκε εξαιρετικό!

Alien Isolation & Witcher 3

Εξαιρετικοί τίτλοι και οι 2! Προφανώς και τους ξέρουμε όλοι! Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο! Witcher 3 στο λεωφορείο για Κατερίνη! Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Θέλω να δω πως θα είναι η απόδοσή τους στο Switch!


Contra Rogue Corps



Contra Rogue Corps

Μικρό καλάθι εδώ. Συμπαθητικό trailer αλλά δεν θυμίζει τις παλιές hardcoreίλες που παίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο στο Mega Drive και στο SNES! Το καλό είναι ότι μαζί του ήρθε και το Contra Anniversary Collection που τα έχει όλα μαζί μέσα! Καλό αυτό! Όσο για το καινούργιο, θα περιμένω να δω τι θα μου δείξει και μετά θα εκφέρω γνώμη.
Σίγουρα θα μου ξέφυγε κάτι αλλά παραμιλούσα! Δεν φταίω!

Το θέμα είναι απλό, η Nintendo με ευκολία κερδίζει τις εντυπώσεις, είτε με τον ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ τρόπο που μας γνώρισε τον νέο CEO of Nintendo of America, Doug Bowser μέχρι την βόμβα του Breath of the Wild 2, κερδίζει συνέχεια έδαφος απέναντι στους πάντες. Με διαφορά η καλύτερη κονσόλα αυτή τη στιγμή. Κοίταξα λίγο και τα κιτάπια μου και ανακάλυψα ότι πριν μερικούς μήνες έλεγαν ότι στο Direct του 2019 θα επικεντρωθούμε στο software, and boy did they deliver…

Για μένα, must have η κονσόλα, δεν το συζητώ καν!



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια