BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

PUBG vs Fortnite : PUBG Side

PUBG vs Fortnite – ROUND 2

Στο προηγούμενο άρθρο, είδαμε όλους τους λόγους για τους οποίους, το Fortnite είναι καλύτερο από το PUBG. Βέβαια, επειδή το χαντάκωσα αρκετά λόγω προσωπικών μου προτιμήσεων, πρέπει να στηρίξω και την άλλη μεριά του ρινγκ για να είμαι δίκαιος.

Πάμε λοιπόν να δούμε πραγματάκια που το PUBG, κάνει καλύτερα από το Fortnite.
#1 First Person Mode

Γουστάρω τα FPS όσο και τα Third Person Shooters, αλλά είναι κρίμα που το Fortnite δεν έχει προοπτική πρώτου προσώπου. Στο PUBG μπορείς κατά την διάρκεια του match, να αλλάξεις οπτική γωνία και να μπεις πρώτο πρόσωπο, για ένα κοντινότερο και πιο αγχωτικό match. Να σημειωθεί πώς υπάρχουν και servers μόνο με first person view, για τέρμα hardcorάδες.
#2 Χάρτες

ΟΚ. Ναι μου αρέσει που στο Fortnite ο χάρτης είναι ένας όλος κι όλος κι έχει το δικό του χάος, αλλά ρε φίλε το PUBGέχει 3 διαφορετικούς χάρτες να διαλέξεις. Με διαφορετικά περιβάλλοντα κι ιδιαίτερες τοποθεσίες, για να έχεις λίγο καλύτερη ποικιλία στο τι στο καλό βλέπεις και πως θα πρέπει να καμουφλάρεσαι σε κάθε περιβάλλον.





#3 Ρυθμός

Το είπα και πριν, ότι στο PUBG μπορεί να περάσεις άπειρη ώρα χωρίς να πετύχεις κανέναν μπροστά σου. Μέχρι να φτάσει η ώρα για το κοτόπουλο, το οποίο όμως δεν είναι απαραίτητα κακό κάποιες φορές, μιας και σου αυξάνει την αίσθηση της επιβίωσης μέσα στην όλη ατμόσφαιρα του PUBG.
#4 Οχήματα

Αν και buggαρισμένα μέχρι αηδίας, πρέπει να παραδεχτώ ότι τα οχήματα σε ένα battle royale είναι κάτι θεμιτό κι απλά γαμάτο. Τι καλύτερο, από το να βρίσκεις ένα όχημα ενώ είσαι στην άλλη μεριά του χάρτη και ξαφνικά είσαι πάλι μέσα στο zone και λες “άντε και κοτόπουλο τώρα”. Βέβαια, χωρίς οχήματα το PUBG δεν θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλους χάρτες. Οπότε, προφανώς. έχει λογική σε σχέση με το μέγεθος του χάρτη στο Fortnite και την απουσία των οχημάτων.



#5 Ποικιλία όπλων

Στο Fortnite, τα όπλα είναι σε κατηγορίες σπανιότητας όπως σε ένα RPG, αλλά τα games τελειώνουν τόσο γρήγορα, που δεν είσαι σίγουρος αν χάρηκες το όπλο ή όχι. Στο PUBG, το γεγονός ότι μπορείς να ενισχύσεις και να προσθέσειςmods στα όπλα, είναι το κάτι άλλο. Γουστάρεις αυτόματα και βρήκες μια διόπτρα για sniper; Όλα κομπλέ, κότσαρε την πάνω στο όπλο κι έφυγες για αποτυχημένα headshots!



#6 Ποιότητα

Τι εννοώ με τον όρο ποιότητα; Το PUBG φτιάχθηκε από την αρχή σαν ένα battle royale. Ότι έχει το game, το feeling, τα όπλα, τα οχήματα, όλα έχουν σκοπό να σου δώσουν την αίσθηση ότι πρέπει να επιβιώσεις ότι κι αν συμβεί. Ενώ, το Fortnite μοιάζει πιο πολύ με arcade game, μιας κι είναι χτισμένο σαν mod ενός άλλου game με εντελώς διαφορετική λογική.


Εν κατακλείδι, Fortnite ή PUBG;

Ο καθένας ότι προτιμάει παιδιά, μιας κι είναι τόσο όμοια και τόσο διαφορετικά παιχνίδια. Το θέμα κρίνεται, καθαρά, σε ποιες λεπτομέρειες θέλει να δώσει έμφαση ο κάθε παίκτης.

Enjoy both και μην κράζετε ο ένας τον άλλο.


πηγη



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο  Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια