BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

10 παιχνίδια που θέλουμε να δούμε στην E3 2018-Geekdom Lists

Πριν από κάθε E3, επικρατεί ένας χαμός, όσον αφορά για το ποιους τίτλους μπορεί να δούμε. Υπάρχουν πάντα τα games που έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις. Πάμε λοιπόν να δούμε τα παιχνίδια που θα θέλαμε να δούμε στην φετινή E3.


Η λίστα

#10 Animal Crossing (Nintendo Switch)

Μιας και έχουμε να δούμε Animal Crossing από το 2012 και το Switch έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε ένα sequel στην φετινή E3.




Animal Crossing


#9 Splinter Cell

Ναι, ναι, ναι! Μετά από τόσο καιρό θα ήθελα πολύ να δω ξανά τον Sam Fisher. Μετά από την εμφάνιση του στο Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανακοίνωση για ένα νέο Splinter Cell. Please Ubisoft, make it happen!!! (Pleeeeeaaaaaseeeeeeeeeeee ^_^ )





Splinter Cell
#8 Assassin’s Creed Dynasty

Φήμες υπάρχουν και για το Assassin’s Creed. Μετά την επιτυχία του Origins, κατά πάσα πιθανότητα, η Ubisoft δουλεύει πάνω σε ένα νέο Assassin’s Creed. Καλό θα ήταν βέβαια, να μην βιαστούν να το κυκλοφορήσουν, μιας και ανέβασαν κάπως τον πήχη με το Origins. Λέγεται επίσης, πως η επόμενη τοποθεσία μπορεί να είναι η Ιαπωνία, πράγμα που οι fans ζητούν εδώ και καιρό. Αν η Ubisoft προσέξει και διορθώσει τα λάθη από το Origins, τότε ίσως θα έχουμε, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς.




Assassin’s Creed Dynasty
#7 Fable

Μετά την ακύρωση του Fable Legents από την Microsoft, πιστεύαμε πως η σειρά έκλεισε οριστικά. Τελικά όμως, σύμφωνα με φήμες, μπορεί να μην είναι έτσι. Λέγεται, πως το επόμενο παιχνίδι, έχει την κωδική ονομασία “wisdom“, θα αναπτυχθεί από τους developers του Forza Horizon, Playground Games. Πραγματικά, είναι η στιγμή για την Microsoft να δείξει στους κατόχους Xbox, πως έρχονται μεγάλα πράγματα. Η ανακοίνωση ενός νέου Fable, είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνει. Εκτός φυσικά αν το ακυρώσει.





Fable


#6 Bioshock 4

Δεν έχουμε δει τίποτα από τη σειρά, από το Bioshock Infinite, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013. Σύμφωνα με αναφορά από το Kotaku, λέγεται πως υπάρχει ομάδα που δουλεύει πάνω στο επόμενο Bioshock. Δεν έχουμε στοιχεία όσον αφορά το που βρίσκεται η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από την άλλη ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος για την 2K, να κρατήσει κρυφό το πρότζεκτ. Σίγουρα η ανακοίνωση ενός νέου Bioshock, θα είναι μεγάλο γεγονός.





Bioshock 4
#5 Bully 2

Το ότι η Rockstar βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση του Red Dead Redemption 2, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δουλεύει και πάνω σε έναν ακόμη τίτλο. Γνωρίζουμε ήδη, πως το Bully 2 είναι υπό ανάπτυξη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετά concept arts να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στο κάτω-κάτω, η Rockstar έχει τόσα studios, που άνετα μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα πάνω σε δύο τίτλους. Ακόμα, μετά το GTA V, δεν νομίζω να ασχολείται μόνο με το Red Dead Redemption 2.




Bully 2
#4 Halo 6

Με την Sony να έχει μια πολύ δυνατή λίστα με αποκλειστικά, η Microsoft σίγουρα χρειάζεται κάτι δυνατό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα Halo 6. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια από το Halo 5 και η Microsoft πραγματικά το έχει ανάγκη. Φήμες επίσης λένε πως το παιχνίδι θα διαθέτει Battle Royale. Μην ρωτήσετε καν γιατί. Άραγε, θα καταφέρει η 343 να επανορθώσει για το Halo 5;




Halo 6

#3 Watch Dogs 3

Ένα μεγάλο tease στο τέλος του Watch Dogs 2 κι η πρόσφατη δραστηριότητα στον λογαριασμό του Twitter του game, δημιούργησαν φήμες πως το Watch Dogs 3, ίσως να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Παρόλο που το Watch Dogs 2βελτιώθηκε από άποψη gameplay, έχασε ένα μέρος του αρχικού κοινού του λόγω κάποιων αλλαγών. Ένα Watch Dogs 3, θα μπορούσε να κρατήσει το βελτιωμένο gameplay και να επιστρέψει στην αρχική ιδέα.





Watch Dogs 3

#2 Starfield

Για τον συγκεκριμένο τίτλο, υπάρχουν ανάμεικτες φήμες/απόψεις. Κάποιοι λένε πως πρόκειται για ένα mobile game, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως θα είναι ένα Fallout στο διάστημα. Παρόλο που η Bethesda δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, σίγουρα θα έχει κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσει, εφόσον έχει πει πως θα είναι η μεγαλύτερή της παρουσίαση. Επίσης, στην περσινή E3, δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από την εταιρία.





Starfield

#1 Devil May Cry 5

Οι φήμες όσο πάνε κι αναζοπυρώνονται όσον αφορά το Devil May Cry 5. Στο reddit μάλιστα, έχει ειπωθεί πως ίσως να είναι και αποκλειστικό για το PS4. Αν είναι να το δούμε κάπου, λογικά θα είναι στο stage της Sony, η οποία βέβαια, έχει ήδη ανακοινώσει τους 4 βασικούς της τίτλους για την φετινή E3.




Devil May Cry 5

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στην φετινή E3;




πηγη


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια