BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Το Razer Phone 3 δεν θα μας έρθει πολύ σύντομα!

Για να διαλευκάνει το όλο τοπίο, ο CEO της Razer Phone, Min-Liang, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Engadget, δήλωσε πως σταματά η ανάπτυξη του επόμενου μοντέλου τους μέχρι να φτάσουν τα δίκτυα νέας γενιάς και το νεότερο-κατάλληλο λογισμικό. Μετά την απόλυση στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, μια έκθεση αποκάλυψε ότι η Razer θα μπορούσε να σταματήσει να αναπτύσσει smartphones. Ωστόσο, σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Razer επαλήθευσε την απαίτηση ενώ μιλούσε για τις φιλοδοξίες του λογισμικού και του δικτύου της εταιρείας.

Αν αποχαιρετήσουμε για λίγο έστω τα τηλέφωνα της Razer, τουλάχιστον κάποιοι πως η σειρά πρόσφερε ότι καλύτερο γινόταν.

Η Razer μετατοπίζει τώρα την προσοχή της στο λογισμικό παιχνιδιών για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με την Tencent, τον κατασκευαστή της PUBG, της Fortnite και της Valor, για να βελτιστοποιήσει και να βελτιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού σε όλο το λογισμικό, το υλικό και τις υπηρεσίες. Ο Tan εξήγησε ότι εργάζονται επίσης για την κατάργηση συγκεκριμένων εισβολών / εξόδων “hacks” οι οποίες επιτρέπουν στους παίκτες να παγιδεύουν τους παίκτες χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους εισόδου.

Η Razer συνεργάζεται με τους προγραμματιστές παιχνιδιών για να τερματίσει κάθε μη εξουσιοδοτημένο τρόπο για να ενισχύσει την απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρεί ότι αυτά τα “hacks” δίνουν αθέμιτο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους παίκτες και θα θέσουν τέλος στο ανταγωνιστικό περιβάλλον μεταξύ των παικτών.

Τα mobile games θα πρέπει να προσφέρουν ρυθμούς καρέ 120Hz για να καλύπτουν πλήρως το πιο γρήγορο υλικό εμφάνισης που υπάρχει στα gaming smartphones. O Tan επιθυμεί επίσης την τυποποίηση στη βιομηχανία παιχνιδιών για να βοηθήσει πλήρως να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο πόρο στο τηλέφωνο.

Παρόλο που o Tan αναφέρει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να διαθέτει μια μεγάλη ομάδα μηχανικών και την ικανότητα να κατασκευάσει ένα smartphone, προκύπτουν οι εικασίες για το Razer Phone 3 που θα ξεκινήσουν αργότερα στο μέλλον. Η Razer θα ωφεληθεί σίγουρα βοηθώντας την επανάσταση στη βιομηχανία παιχνιδιών.



Πηγή

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια