BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Έφτασε η Dying Light: Definitive Edition

Η Techland έκανε διαθέσιμη τη Dying Light: Definitive Edition, συγκεντρώνοντας σε ένα πακέτο όλα τα updates και το επιπλέον περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για τον πρώτου προσώπου action τίτλο της τα τελευταία επτά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Dieselpunk Pack του περασμένου μήνα. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η τελευταία έκδοση του Dying Light κλείνει τη συνεχή υποστήριξη από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ο τίτλος το 2015.

Όπως προείπαμε στη Dying Light: Definitive Edition θα βρούμε το βασικό παιχνίδι και τα 26 DLC, συμπεριλαμβανομένου του σημαντικού The Following expansion, του Hellraid add-on και του ολοκαίνουργιου Harran Tactical Unit Bundle, το οποίο θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες για δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της Definitive Edition.

“Αυτή η κυκλοφορία σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Dying Light”, αναφέρει η Techland. “Από τη μια πλευρά, είναι μια παρουσίαση 7 ετών τεράστιας αγάπης και υποστήριξης για αυτό το παιχνίδι. από την άλλη, είναι το μεγάλο τέλος των περιπετειών μας στο Harran. Αλλά και πάλι… ας δούμε τι φέρνει το μέλλον. Και μην ανησυχείτε – θα διατηρήσουμε ένα σταθερό reroll των προηγούμενων events για να απολαύσετε”.

Το Dying Light: Definitive Edition κυκλοφορεί για Xbox, PlayStation και PC από σήμερα 9 Ιουνίου, διαθέσιμο με έκπτωση 70% για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι κάτοχοι του Dying Light: Platinum Edition θα αναβαθμιστούν αυτόματα στην Definitive Edition δωρεάν, προσθέτοντας πέντε νέα πακέτα χωρίς επιπλέον κόστος.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια