BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νέο update για το Battlefield 2042


Αν και η πτώση στα νούμερα του Battlefield 2042 συνεχίζεται, με τον καθημερινό αριθμό παικτών του τίτλου στο Steam να έχει πέσει πλέον και κάτω από 1000, η DICE ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει (τουλάχιστον προς ώρας) την υποστήριξή της στον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς Battlefield.


Save 80% on the eligible item(s) below.
Έτσι, και πριν από την επίσημη δημοσίευση των αλλαγών και διορθώσεων που θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Kevin Johnson, community manager του Battlefield 2042, μοιράστηκε μέσω twitter μερικές από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που θα συμπεριληφθούν στην επερχόμενη ενημέρωση του τίτλου, το update 4.0.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα δούμε τα εξής: Οι Specialists Rao και Paik θα έχουν διορθώσεις στα traits τους ενώ διορθώσεις θα έρθουν και στη ζώνη με τις χειροβομβίδες του Non-binary Specialist Sundance, επιτρέποντας καλύτερη χρήση τους κατά των anti-armour των αντιπάλων. Θα υπάρχουν επίσης διορθώσεις για το πρόβλημα που υπήρχε με το ADS κατά την έξοδο από τα οχήματα. Θα διορθωθούν τα προβλήματα κατά τη διάρκεια των revive κοντά σε φυσικά εμπόδια.


Η ενημέρωση θα διευκολύνει το ξεκλείδωμα των Ribbons σε modes όπως αυτό του Rush ενώ τα XP που θα κερδίζουμε αν υποστηρίζουμε τους συμπαίκτες μας αλλά και αν επικεντρωνόμαστε στο ομαδικό παιχνίδι, έχουν επίσης τροποποιηθεί και βελτιωθεί με τελικό στόχο την προώθηση του ομαδικού και συνεργατικού πνεύματος.

Τέλος, τα attachments των όπλων θα αναθεωρηθούν “με έμφαση στο να διασφαλιστεί ότι θα αισθάνονται μοναδικά και θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επιλογή loadout και στο gunplay του παιχνιδιού”.



Σε ένα πρόσφατο blog post το studio περιέγραψε πως θα αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης και δημιουργίας του map design των χαρτών του Battlefield 2042 μετά το καταστροφικό λανσάρισμα του τίτλου των Οκτώβριο του 2021.

Η DICE είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το update του Battlefield 2042 τον Απρίλιο θα φέρει επιτέλους και την προσθήκη του voice chat, μια δυνατότητα που απουσίαζε από τον τίτλο κατά την κυκλοφορία του. Ακόμη δε γνωρίζουμε την τύχη των score boards, ενός ακόμη feature που αν και ήταν παρόν σε προηγούμενους τίτλους της σειράς, έλειπε κατά το launch του Battlefield 2042.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια