BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίμηνη καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Two Point Campus (video)

Η SEGA και η Two Point Studios ανακοίνωσαν την αναβολή κυκλοφορίας του Two Point Campus. Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο στις 17 Μαΐου 2022. Όμως το λανσάρισμά του μετατίθεται για τις 12 Αυγούστου, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Την ίδια ημέρα θα τοποθετηθεί στον κατάλογο των υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass.

"Από την αρχή, η φιλοδοξία μας ήταν να κυκλοφορήσουμε το Two Point Campus ταυτόχρονα σε PC και κονσόλες, με την ποιότητα που αναμένει από εμάς η κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε λίγο ακόμα χρόνο για να εξασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε πλατφόρμα. Θα χρησιμοποιήσουμε τους επιπλέον τρεις μήνες για να βελτιστοποιήσουμε το Two Point Campus σε όλα τα συστήματα", τόνισε ο Mark Webley, game director της Two Point Studios.

Επιπλέον, οι δύο εταιρείες δημοσίευσαν ένα νέο developer diary, όπου η ομάδα ανάπτυξης αναλύει το όραμά της για τον τίτλο και παρουσιάζονται νέα πλάνα από το παιχνίδι.




Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια