Η CD Projekt RED γνωστοποίησε την καθυστέρηση της next-gen έκδοσης του The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κάποια απροσιόριστη χρονική στιγμή στο μέλλον.

Η εν λόγω έκδοση επρόκειτο να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και Xbox Series X/S την περασμένη χρονιά. Με ανακοίνωσή της, όμως, η CD Projekt RED μετέφερε την διάθεσνη του τίτλου στο Q2 2022. Ωστόσο, φαίνεται ότι το next-gen ταξίσι του Geralt δεν θα προλάβει το προηγουμένως προγραμματισμένο παράθυρο κυκλοφορίας. Δυστυχώς, για τους φίλους της σειράς που ανυπομονούσαν για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, δεν δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

“Αποφασίσαμε να αναθέσουμε στην εσωτερική ομάδα ανάπτυξης μας, να διεξάγει τις υπόλοιπες εργασίες για την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt”, αναφέρει η CD Projekt RED στην ανακοίνωση της. “Αξιολογούμε αυτήν τη στιγμή το εύρος της δουλειάς που πρέπει να γίνει και επομένως πρέπει να αναβάλουμε την κυκλοφορία του δευτέρου τριμήνου μέχρι νεωτέρας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.