BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν τα expansions του Cyberpunk 2077

Η δημιουργός του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED, δήλωσε ότι “υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει στον τίτλο, παρά την κυκλοφορία του update για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5 τον περασμένο Φεβρουάριο και τη διάθεση του patch 1.52 τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, το πολωνικό studio ανάπτυξης έχει περισσότερες βελτιώσεις στα σκαριά, καθώς και expansions για το μέλλον.

“Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει” δήλωσε ο Quest Director Pawel Sasko. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας αρέσει το 1.5 και αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψουμε για εσάς, επειδή δείχνετε την εκτίμησή σας γι’ αυτό. Αυτά είναι μόνο όσα μπορώ να σας πω. Δουλεύουμε σε πράγματα για εσάς. Όπως, κυριολεκτικά καθημερινά, εξετάζω αποστολές, μιλώ σε ανθρώπους για πράγματα. Έτσι συμβαίνει”.

Ο Sasko συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη “εργασίες” για DLC story expansions για το Cyberpunk 2077, χωρίς όμως να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια. “Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εργαζόμαστε σε expansions – εργαζόμαστε σε πράγματα για εσάς”. Όσο για κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για τα expansions του Cyberpunk 2077, αυτό παραμένει ανοιχτό προς το παρόν.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η CD Projekt RED έχει ήδη σημαντικά σχέδια για το μέλλον, με την υποστήριξη για το Cyberpunk 2077 αλλά και την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη σειρά The Witcher.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια