BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Dreamlight Valley

Η Disney παρουσιάζει ένα Life Simulator της ζωής ενός χωριού με πρωταγωνιστές πολλούς κλασικούς χαρακτήρες.

H επιτυχία του Stardew Valley και των ομοίων του ενέπνευσε την Disney να μπει στη δράση με το πρόσφατα ανακοινωμένο free-to-play village life sim Dreamlight Valley. H πλοκή αναφέρει ότι, μια φορά κι έναν καιρό, ένα μάτσο χαρακτήρες της Disney και της Pixar ζούσαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στην ειδυλλιακή γη του Dreamlight Valley, μέχρι που ένα κατακλυσμιαίο γεγονός, γνωστό ως The Forgetting, έκλεψε τις μνήμες όλων. Oι παίκτες πρέπει να εξερευνήσουν και να αποκαταστήσουν το βασίλειο (και τις μνήμες των κατοίκων του), σε μια περιπέτεια που συνδυάζει δράση τύπου life-sim με πιο παραδοσιακές αποστολές.

Tο Dreamlight Valley δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να μπορούν να ταξιδέψουν σε εξωτικούς βιότοπους πέρα από το χωριό και να γίνουν φίλοι με κλασικούς χαρακτήρες της Disney και της Pixar, ο καθένας με τις δικές του ιστορίες, αποστολές και ανταμοιβές, όπως η Έλσα και η Άννα σε ένα χιονισμένο, εμπνευσμένο από το Frozen βασίλειο, η Άριελ σε μια τροπική γωνιά του κόσμου, ακόμα και το πλήρωμα του Lion King σε μια ηλιόλουστη σαβάνα.





Τα life sim στοιχεία του Dreamlight Valley, εν τω μεταξύ, περιλαμβάνουν γνωστές βασικές δραστηριότητες όπως η κηπουρική και η μαγειρική (με τους κατάλληλους χαρακτήρες της Disney να προσφέρουν τις γνώσεις τους), ενώ οι παίκτες θα μπορούν επίσης να προσαρμόσουν πλήρως το χωριό τους, επιλέγοντας τα κτίρια, τη διάταξη και το τοπίο, και να σχεδιάσουν το δικό τους σπίτι και τα ρούχα τους. Όσοι είναι αρκετά περίεργοι και θέλουν να συμμετάσχουν στην early access περίοδο του Dreamlight Valley θα πρέπει είτε να αγοράσουν το Founder's Pack είτε να έχουν συνδρομή στο Xbox Game Pass. Η Disney λέει ότι θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρώιμη πρόσβαση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η Disney παρουσιάζει το Dreamlight Valley ως ένα video game τύπου live-service που θα εξελίσσεται και θα επεκτείνεται με την πάροδο του χρόνου και θα είναι δωρεάν όταν κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες PlayStation, Xbox και Switch κάποια στιγμή το 2023.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια