BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Το Detroit: Become Human έρχεται στο Epic Games Store

Όπως φαίνεται, το Detroit: Become Human βρίσκει το δρόμο του προς τα PC μέσω του Epic Store Store στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

Το Detroit: Become Human είχε το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα για την ομάδα ανάπτυξης Quantic Dream και έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, μετά το ξεκίνημα για το PlayStation 4 το 2018. Το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και καθώς το studio διαχωρίζεται από τη Sony Interactive Entertainment, έχει τώρα τη φιλοδοξία να γίνει ένας "επιλεγμένος εκδότης". Αυτό σκοπεύει να το επιτύχει με την υποστήριξη λίγων τίτλων και συνδυασμού πρωτοποριακής πρωτοτυπίας-υψηλής ποιότητας".

Μαζί με τα PC ports των Heavy Rain, Beyond Two Souls που είναι ήδη διαθέσιμα στο Epic Games Store, το Detroit: Become Human έρχεται να ολοκληρώσει τη συλλογή στις 12 Δεκεμβρίου. Το gameplay του έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με τους χειρισμούς του ποντικιού, του πληκτρολογίου και του gamepad.

"Η μεταφορά του παιχνιδιού στο PC ήταν μια τεράστια πρόκληση, καθώς θέλαμε τους παίκτες να αποκτήσουν την αρχική εμπειρία χωρίς κανένα συμβιβασμό. Έτσι αναμορφώσαμε πλήρως το interface και αναπτύξαμε μια νέα game engine που προσφέρει ανάλυση 4k και απόδοση υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα υπολογιστών ", δήλωσε ο David Cage, ιδρυτής της Quantic Dream. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε περισσότερους στον δυστοπικό κόσμο του Detroit και να τους επιτρέψουμε να ανακαλύψουν το όραμα της Quantic Dream για διαδραστική αφήγηση."

Το Detroit: Become Human είναι διαθέσιμο στο PlayStation 4 και σύμφωνα με τα παραπάνω έρχεται στα PC στις 12 Δεκεμβρίου.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια