BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Οι δείκτες του Master Lu δείχνουν τα βασικά specs του Nubia Red Magic 3

Θεωρητικά πάντα απέχουμε μόλις έναν μήνα από την στιγμή εκείνη που η Nubia θα αναδείξει δημοσίως το νέο της smartphone Nubia Red Magic 3. Πιστεύεται ότι το τηλέφωνο με κωδικό όνομα NX629J που εγκρίθηκε από το σώμα της επιτροπής 3C της Κίνας θα μπορούσε να είναι το επερχόμενο Red Magic 3. Ο ίδιος αριθμός μοντέλου εμφανίστηκε στο Master Lu για να αποκαλύψει τις βασικές προδιαγραφές και την αντοχή των επιδόσεων του.

Σύμφωνα με τους δείκτες Master Lu, το Nubia NX629J τροφοδοτείται από την mobile πλατφόρμα Snapdragon 855 και από 8 GB μνήμης RAM. Διαθέτει οθόνη πλήρους ανάλυσης HD των 1080 x 2340 pixels και ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης 128 GB. Το τηλέφωνο έχει καταγράψει ένα εξαιρετικό σκορ συγκριτικής αξιολόγησης των 406.129 μονάδων στο Master Lu. Η πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης υποστήριξε ότι η συσκευή είναι υπό ανάπτυξη, ένα πρώτο μη ολοκληρωμένο δείγμα, άρα ως εκ τούτου η απόδοση της εμπορικής συσκευής μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Nubia, κ. Ni Fei υπαινίχθηκε πρόσφατα ότι το επόμενο τηλέφωνο παιχνιδιών της Nubia θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία που ξεκινά με τον αριθμό “5”, μάλλον έναν λογοπαίγνιο που δεν αφήνει άλλα περιθώρια σκέψεων από το να εκτιμήσουν ότι η μπαταρία θα φθάσει 5.000mAh ή ίσως να φέρει και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Η πιστοποίηση 3C του Nubia NX629J αποκάλυψε ότι θα έρθει με υποστήριξη των 30W για γρήγορη φόρτιση. Είχε επίσης υπάρξει μια υπενθύμιση νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το smartphone θα είναι επίσης διαθέσιμο σε παραλλαγή των 12 GB RAM. Πιθανώς, αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να έρθει με 256 GB ROM.
Σαν συσκευή θα φέρει κι ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης που περιλαμβάνει ψύξη με αέρα, ψύξη με υγρό και ανεμιστήρα turbo για τον έλεγχο της εσωτερικής του θερμοκρασίας. Το τηλέφωνο αναμένεται να υποστηρίζει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Επίσης, θα διαθέτει ένα σύστημα δόνησης 4D για βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού μέσω της προηγμένης απτικής ανατροφοδότησης.
Το Red Magic 3 θα φτάσει ως το αντίπαλο δέος για το πρόσφατο Black Shark 2. Το τηλέφωνο της Xiaomi διατίθεται με ελκυστική τιμή τιμής των 475 δολαρίων για το βασικό μοντέλο. Το Red Magic 3 θα μπορούσε επίσης να φθάσει στις κινεζικές αγορές με παρόμοιες τιμές.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια