BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

[Επίσημο]: Το σύστημα ψύξης διαθέτει το νέο Black Shark 2 και μια ακόμη πιο ευαίσθητη στην πίεση Super AMOLED οθόνη

Ήγγικεν η ώρα, το νέο Black Shark 2 έχει φτάσει με αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην οθόνη και γενικά πιο αποδοτικό σε πολλά του σημεία.  Υπάρχει αυτό που η εταιρεία αποκαλεί ως “Ludicrous Mode on board”.

Η νέα οθόνη είναι μια οθόνη AMOLED των 6,39 “από τη Samsung. Χάρη στις βελτιστοποιήσεις, η καθυστέρηση εισόδου έχει μειωθεί στα 43,5ms, αυτό είναι πραγματικά καλό για μια οθόνη αφής. Είναι αρκετά πιο ευαίσθητη στην πίεση και το Magic Press σας επιτρέπει να χαρτογραφήσετε τα κουμπιά στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά της οθόνης που μπορούν να ενεργοποιηθούν πατώντας πιο σκληρά σε εκείνες τις πλευρές της οθόνης. Η απαιτούμενη δύναμη μπορεί να ρυθμιστεί και σε άλλα πιο άνετα επίπεδα.

Υπάρχει επίσης έμφαση στην ποιότητα. Η οθόνη 1080p + είναι ενεργοποιημένη για υποστήριξη HDR και καλύπτει το χώρο χρώματος DCI-P3 με ΔΕ <1. Για να διασφαλιστεί ότι τα χρώματα παραμένουν ακριβή, υπάρχουν τέσσερις αισθητήρες χρώματος φωτισμού περιβάλλοντος, οι οποίοι βοηθούν έναν ειδικό επεξεργαστή εικόνας να παρακολουθεί το περιβάλλον σας και να προσαρμόζει ανάλογα την οθόνη.

Η τυπική φωτεινότητα της οθόνης είναι στα 430 nits. Η πλήρης μείωση του φωτισμού DC αποφεύγει το πρόβλημα τρεμοπαίγματος σε χαμηλά επίπεδα φωτεινότητας. Υπάρχει επίσης παρεμβολή κίνησης παρόμοια με τη λειτουργία υψηλής ταχύτητας καρέ στις τηλεοράσεις (αν και δεν είναι σαφές εάν η ίδια η οθόνη μπορεί να υπερβεί τα 60Hz).





Το Black Shark 2 διαθέτει δύο στερεοφωνικά ηχεία που βλέπουν προς τα εμπρός, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το τηλέφωνο οριζόντια χωρίς να μπλοκάρετε τα ηχεία. Αυτό μεταφέρεται στη ρύθμιση κεραίας σχήματος X, η οποία παρέχει ισχυρή λήψη ανεξάρτητα από τον τρόπο κράτησης του τηλεφώνου.

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη είναι πάντοτε προσβάσιμος, ακόμα και αν τεντώνετε σε ένα εξάρτημα στο πίσω μέρος.

Φυσικά, το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το τελευταίο Snapdragon 855. Ένα τεράστιο σύστημα ψύξης του θαλάμου ψύξης Liquid Cool 3.0 υπόσχεται χαμηλότερη θερμοκρασία chipset στους 14 ° C. Υπάρχει ένα πρόσθετο Case Cooling με έναν ανεμιστήρα που βοηθά στην διέξοδο θερμού αέρα μειώνοντας τη θερμοκρασία κατά 5 ° C.

Η έξυπνη λειτουργία απενεργοποιεί τον περιορισμό της θερμοκρασίας και η AI βεβαιώνεται ότι όλα λειτουργούν οπτικά,από την CPU / GPU, το δίκτυο και ακόμα και την ταχύτητα φόρτισης.

Μιλώντας για τα ενεργειακά του αποθέματα, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 4.000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 27W.

Υπάρχει ακόμη μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η κύρια μονάδα είναι ένας αισθητήρας Quad Bayer των 48MP με εικονοστοιχεία 0,8μm και ένα διάφραγμα f / 1,75. Η δευτερεύουσα κάμερα διαθέτει έναν τηλεφακό 2x και έναν αισθητήρα 12MP (εικονοστοιχεία 1,0 μm). Η φωτογραφική μηχανή selfie είναι ένας αισθητήρας 20MP (f / 2,0, 0,9μm).

Το νέο Black Shark 2 θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα σε λίγες μόνο ώρες! Ξεκινά από 3,200 CNY για το μοντέλο 6 / 128GB και ανέρχεται στα 4,200 CNY για την έκδοση 12 / 256GB. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για αποθήκευση LPDDR4x RAM και UFS 2.1. Μια νέα έκδοση χρώματος Frozen Silver είναι διαθέσιμη, αποκλειστικά για το μοντέλο 8 / 256GB.

Η Black Shark αποκάλυψε επίσης το GamePad 3.0, το οποίο μπορεί να μετατρέψει το τηλέφωνο σε κονσόλα παρόμοια με το Nintendo Switch. Διαθέτει έξοδο HDMI, εκτός από τα ειδικά χειριστήρια στην κάθε πλευρά του τηλεφώνου.









Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια