BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ασύρματο ηχείο από τη Nokia και τη Harman


 Τον πρώτο καρπό  της συνεργασίας του παρουσίασαν  στην IFA η Nokia και η Harman, στοχεύοντας  στην ανάπτυξη καινοτόμων ασύρματων  τεχνολογιών ήχου για τη σειρά smartphones Lumia.
Το φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp εκπέμπει ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενσωματώνοντας  τεχνολογία που υπόσχεται εξαιρετική δυναμική, φυσική τονική ισορροπία και καθαρότητα, το PlayUp Portable μεταφέρει κάθε ηχητική χροιά της αρχικής ηχογράφησης. Διαθέτει μία ειδικά σχεδιασμένη θύρα μπάσου ή οποία λειτουργεί ως woofer και έχει μέγιστη ισχύ 89dB, κάνοντάς το κατάλληλο για χρήση ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ολες οι συσκευές Lumia μπορούν να συνδεθούν εύκολα και ασύρματα με το ηχείο μέσω  Bluetooth, ενώ η νέα γενιά Lumia με Windows Phone 8 μέσω NFC σύνδεσης. Επιπλέον, διαθέτει μία υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών για να συνδέεται με οποιοδήποτε κινητό, υπολογιστή ή  mp3 player.

Το κύριο μέρος  του είναι κατασκευασμένο με διπλή  στρώση πλαστικού για ανθεκτικότητα  και είναι διαθέσιμο σε γαλάζιο, λευκό, μαύρο και κίτρινο. Μια  του φόρτιση εξασφαλίζει περισσότερες από δέκα ώρες συνεχόμενης ακρόασης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια