BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Xbox One Update: Οκτώβριος 2018

Διαθέσιμο είναι πλέον το νεότερο update του Xbox One.

Το Update αυτό περιλαμβάνει την λειτουργία Xbox Skill η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με το Xbox σας χρησιμοποιόντας συσκευές που περιέχουν την Alexa ή την Cortana, με μεγαλύτερη ακρίβεια από το παρελθόν. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την Microsoft μπορείτε να πείτε στην Alexa να ξεκινήσει το Forza Horizon 4 και το Xbox σας θα ανάψει, θα σας κάνει sign in και θα ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι παραπάνω. Άλλες εντολές περιλαμβάνουν την λήψη screenshots, την εκκίνηση broadcasts του Mixer και ρύθμιση της έντασης του ήχου. Στα πλαίσια της προώθησης της λειτουργίας αυτής, το Amazon θα προσφέρει σε περιορισμένο αριθμό ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα Amazon Echo Dot μαζί με ένα Xbox One S ή Xbox One X.

Επιπλέον, το νέο update περιλαμβάνει νέα Avatars και θα μπορείτε μέσω της λειτουργίας photobooth να εξατομικεύσετε την εικόνα προφίλ σας, ενώ θα μπορείτε να κρατήσετε το παλιό σας avatar, αν το επιθυμείτε.

Τέλος, το update προσθέτει την δυνατότητα Dolby Vision HDR streaming στις συμβατές με αυτό τηλεοράσεις και θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στα Settings. Προς το παρόν η λειτουργία υποστηρίζει μόνο το Netflix, αλλά το Dolby Vision θα επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές μέσα στους επόμενους μήνες.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια