BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Φήμη: Νέο video game από την Naughty Dog

Η εταιρεία ανάπτυξης του Uncharted ετοιμάζει κάτι καινούριο.

Φήμες θέλουν την Naughty Dog να έχει στα πλάνα της ένα κρυφό project για το οποίο ξεκίνησε ήδη το casting. Όλα αυτά προέκυψαν από εικασίες του Daniel R, ενός movie insider, ο οποίος στο παρελθόν έχει προβεί σε αποκαλύψεις πολύ σημαντικών λεπτομερειών για ταινίες και games προτού κυκλοφορήσουν. Έτσι σύμφωνα με το πιο πρόσφατο post του στο Twitter, η Naughty Dog ξεκίνησε το casting, αναζητώντας ηθοποιό για το νέο της video game.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Αυτός που ηγείται του παιχνιδιού, ή τουλάχιστον ένας από αυτούς, ξεκίνησε το casting για “έναν Αφροαμερικάνο άντρα ηλικίας μεταξύ 40 και 60, με κοντά ή μέτρια σε μήκος μαλλιά και σωματότυπο όπως αυτός της εικόνας. Δυνατό αλλά όχι υπερβολικό”. Η Naughty Dog, ως γνωστόν, αυτή την στιγμή έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του The Last of Us: Part II. Επομένως δεν έχει επιβεβαιωθεί για ποιο ακριβώς video game επιθυμούν τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

The lead of the game (or at least one of the leads) they are casting for is "A Black/African American male. 40's to 60's, short to medium length hair with a body type similar to those in the reference images below. Strong but not chiseled."

They gave this photo for reference;

Πολλοί ισχυρίστηκαν επίσης πως δεν αποκλείεται η υπόθεση να αφορά και την περίπτωση της νέας εταιρείας ανάπτυξης της Sony στο Σαν Ντιέγκο, που μάλλον θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της Naughty Dog. Σε ιδανικές συνθήκες, όπου όλες οι φήμες θα επαληθευτούν, ο συγκεκριμένος άντρας ενδέχεται να χρειάζεται για το νέο Uncharted, αφού οι έτερες φήμες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το πρώτο project πάνω στο οποίο θα εργαστεί το νεοσύστατο στούντιο.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια