BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ενδεχόμενο remaster των Command and Conquer από την EA

Για τον εορτασμό 25 χρόνων ύπαρξης της σειράς.  Οι fans της σειράς μπορούν να ενθουσιαστούν.

Η δημοφιλής real-time Strategy σειρά Command & Conquer θα συμπληρώσει σε δύο χρόνια τα 25 χρόνια ύπαρξης και η Electronic Arts σκέφτηκε να γιορτάσει αυτό το γεγονός επανεκδίδοντας τα πρώτα games του franchise που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους PC gamers από το 1995 και ύστερα. Οι αναφορές προέκυψαν από δηλώσεις του Jim Vessella, παραγωγού της EA που έχει εργαστεί στο παρελθόν πάνω στην ανάπτυξη των Command & Conquer 3 και Red Alert 3.

Το post του ίδιου αναφέρει: “Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, πρόσφατα ανακοινώσαμε το Command & Conquer: Rivals, ένα mobile game, τα γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται στο σύμπαν του Command & Conquer. Ύστερα από την ανακοίνωση του Rivals, ακούσαμε από εσάς πως το community επιθυμεί την επιστροφή του franchise στα PC”. Η εταιρεία δεν είναι σίγουρη για την απήχηση του Rivals, καθότι το τρέιλερ ανακοίνωσής του δεν έχει πολλά views, ενώ έχει και πολλά dislikes, παρόλα αυτά η αναβίωση των κλασικών τίτλων θα είναι σαφέστατα καλοδεχούμενη.

Στην συνέχεια ο Vessella ειδίκευσε τα λεγόμενά του, κάνοντας λόγο για remasters: “Αυτή την στιγμή εξετάζουμε το ενδεχόμενο κάποιου remaster για τα κλασικά PC games, ενόψει του εορτασμού των 25 χρόνων για την σειρά”. Η EA επομένως έχει βάλει για τα καλά τα Command & Conquer στο στόχαστρό της και πιθανότατα θα προβέι σε κάποια πιθανή επανέκδοση αν όλα αυτά αντιμετωπιστούν με ενδιαφέρον από τους fans.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια