BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Το Forza Horizon 4 συγκέντρωσε 2 εκατομμύρια παίκτες

Την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.  Δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως κορυφαίο Racing του έτους.

Το Forza Horizon 4 κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου, αποτελώντας έναν ακόμη εξαιρετικό Racing τίτλο, ο οποίος εντάχθηκε με την σειρά του στο ρόστερ των αποκλειστικών τίτλων της Microsoft. Η κυκλοφορία του τόσο στα PC όσο και στο Xbox One αποδείχθηκε ιδιαίτερα καλοδεχούμενη από τους fans της σειράς της Playground Games, σε σημείο που σημείωσαν νέα ρεκόρ για ολόκληρο το franchise.

Συγκεκριμένα η Microsoft ανακοίνωσε πως το Forza Horizon 4 κατάφερε να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια παίκτες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, καθιστώντας το παιχνίδι παράλληλα τον ταχύτερο, σε ρυθμό πωλήσεων, τίτλο της σειράς. Αυτό το νούμερο, δεν αφορά βέβαια αποκλειστικά τις πωλήσεις, αντιθέτως περιλαμβάνει και όσους είχαν το δικαίωμα να παίξουν το παιχνίδι μέσω της συνδρομής τους στο Xbox Game Pass.

Επιπλέον, παρέθεσαν κι άλλα στατιστικά, όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες οδήγησαν 822 εκατομμύρια μίλια στον κόσμο του παιχνιδιού, ανακάλυψαν 377 εκατομμύρια δρόμους και αγόρασαν 74.4 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Παράλληλα, οι fans παρακολούθησαν περισσότερες από 4.6 εκατομμμύρια ώρες από το gameplay του Forza Horizon 4 στις πλατφόρμες των Twitch, YouTube, Facebook και Mixer.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια