BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Fortnite: Έρχεται "γουρούνα" που θα γκρεμίζει κτήρια

Θα ονομάζεται QuadCrasher.  Η νέα προσθήκη οχήματος στο Fortnite θα είναι αρκετά πρωτότυπη.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το Fortnite απέκτησε, με τη σειρά του, τα δικά του οχήματα. Είτε πρόκειται για τα shopping carts, είτε για τα αμαξίδια golf, η ουσία είναι πως μπορείτε να μετακινείστε γρηγορότερα στον χάρτη, με ή χωρίς την συνοδεία των φίλων σας που συμπληρώνουν το εκάστοτε squad. Παρόλα αυτά το νέο όχημα που θα προστεθεί αναμένεται να είναι και το πιο συναρπαστικό, αφού πρόκειται για μία τετράκυκλη “γουρούνα” που θα γκρεμίζει ό,τι βρίσκει στον δρόμο της.

Δεν πρόκειται για φήμες αλλά για βέβαιη προσθήκη, αφού η περίπτωση του οχήματος αναγράφεται στις μελλοντικές προσθήκες του Battle Royale της Epic Games, με το χαρακτηριστικό ταμπελάκι “coming soon”. Το QuadCrasher, όπως θα ονομάζεται, θα έχει μία μπάρα φόρτωσης που θα σας επιτρέπει να σπάσετε τοίχους απλά και μόνο συγκρούοντάς το σε διάφορα κτήρια. Το design του προκύπτει από την εμφάνισή του όπλου Rocket Launcher που επίσης καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά του με άνεση.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα εισαχθεί στο Fortnite, ωστόσο τα σχόλια των fans μέχρι στιγμής δείχνουν ανησυχία, ως προς το balancing του οχήματος, για το πόσο μεγάλα ή ισχυρά κτήρια θα μπορεί να ρίξει. Παρόλα αυτά, σίγουρα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη και θα κινήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών να χρησιμοποιούν οχήματα, γιατί όχι και να μην μάχονται με αυτά.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια