BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Assassin's Creed Rebellion

Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Θα ονομάζεται Assassin's Creed Rebellion και θα είναι ένα Survival/Simulation στα χνάρια του Fallout Shelter της Bethesda. Πρόκειται για ένα free-to-play Strategy για Android και iOS. Θα χτίζετε μια αδελφότητα και θα ελέγχετε ένα οχειρό στην Ισπανία στην περίοδο του Inquisition. Το αρχηγείο σας θα είναι ένα δωμάτιο και θα μπορείτε να χτίσετε νέα δωμάτια ώστε να εκπαιδεύσετε τους ήρωές σας και να κάνετε craft εξοπλισμό.

Όσο προχωράτε θα ξεκλειδώνετε νέα δωμάτια, νέους χαρακτήρες και νέες αποστολές. Θα μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τους χαρακτήρες σας, ενώ κάποιοι θα σας δίνουν crafting materials. Οι χαρακτήρες θα έχουν διαφορετικά skills ο καθένας και κάποιοι θα λειτουργούν σε ορισμένες αποστολές καλύτερα από τους άλλους.

Δείτε το τρέιλερ:



 



 Προς το τέλος του βίντεο φαίνεται για λίγα δευτερόλεπτα το gameplay.

Το Assassin's Creed Rebellion αναπτύσσεται από την Behaviour Interactive, η οποία μάλιστα εργάστηκε για το παιχνίδι μαζί με την Bethesda. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο θα το δούμε σε Android και iOS. Θα χρειαστείτε Android 4.1 και iOS 8 για να το τρέξετε.


Για όσους δεν το ξέχασαν από πέρυσι όπου ανακοινώθηκε, η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Assassin’s Creed Rebellion που θα κυκλοφορήσει για smartphones. Το παιχνίδι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις Android και iOS συσκευές στις 21 Νοεμβρίου στην Αμερική, χωρίς να έχει γίνει ακόμα λόγος για το πότε θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη κυκλοφορία του στην Ευρώπη.




Το συγκεκριμένο παιχνίδι και τα γεγονότα του, θα διαδραματίζονται στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Θα μπορείτε να εντάξετε μέχρι και 40 χαρακτήρες στην αδελφότητά σας, ανάμεσα στους οποίους θα βρείτε αρκετά γνώριμα πρόσωπα όπως οι Ezio Auditore da Firenze, Agular de Nerha, Shao Jun και άλλοι. Το crossover χαρακτήρων θα επιτευχθεί μέσω ενός νέου Animus που επιτρέπει την σύμπτυξη αναμνήσεων σε μία. Το Asssassin’s Creed Rebellion θα είναι, όπως είχε ανακοινωθεί, free-to-play.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια