BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Assassin's Creed Odyssey: Ιδανικό ξεκίνημα στην νέα γενιά κονσολών

Ξεπέρασε όλα τα games από το Black Flag και ύστερα.  Το ελληνικό setting έδωσε “φτερά” στο franchise.

Με πολύ καλούς ρυθμούς ξεκίνησε εν τέλει το Assassin’s Creed Odyssey. Το τελευταίο installment της δημοφιλούς σειράς της Ubisoft έλαβε αρκετά υψηλές κριτικές, πράγμα που οδήγησε αρκετούς διστακτικούς fans να προβούν τελικά στην αγορά του. Μέσω ενός δελτίου τύπου, η Ubisoft εξέφρασε την μεγάλη της χαρά για τον ρυθμό πωλήσεων του νέου Assassin’s Creed, αφού όπως αποκάλυψε, πουλάει μέχρι στιγμής γρηγορότερα από κάθε άλλο Assassin’s Creed που κυκλοφόρησε στην νέα γενικά κονσολών.

Αυτό σημαίνει πως το Odyssey άφησε πίσω του τα Black Flag, Unity, Syndicate, ακόμα και το Origins που είχε ήδη δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην σειρά. Δεν δόθηκαν ακριβείς λεπτομέρειες και νούμερα όσον αφορά στις πωλήσεις του παιχνιδιού, παρόλα αυτά το ορόσημο που ξεπεράστηκε αφορά τόσο τις πωλήσεις του παιχνιδιού, όσο και τα έσοδα από μικροσυναλλαγές. Η ίδια η εταιρεία αποκάλυψε πως είναι ευχαριστημένη και πως πρόκειται να υποστηρίξει σε βάθος το Odyssey, εφόσον δεν ετοιμάζει νέο Assassin’s Creed για το 2019.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το επερχόμενο περιεχόμενο ως “το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο” που έχει υπάρξει για οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς. Ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα δύο expansions του παιχνιδιού που ονομάζονται Legacy of the First Blade και The Fate of Atlantis, καθένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τρεις κυκλοφορίες που θα βγαίνουν επεισοδιακά. Αν συνεχίσει έτσι πάντως, το ελληνικό Assassin’s Creed έχει πολλές πιθανότητες να σημειώσει πολλά ρεκόρ για την σειρά.



Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια